POP Worldradio

Nydelig bordradio med dab+, fm, bluetooth, internettradio, Spotify Connect og linjeinngang.

Nydelig bordradio med flott lyd og alle tenkelige plattformer for lyd. dab+, fm, bluetooth, internettradio, Spotify Connect og linjeinngang. APP-kontroll og multirooms-funksjonalitet med UNDOK.

 

Pop World radio har internettradio, Spotify Connect, dab+, fm, bluetooth, klokkeradio, linjeinngang, linjeutgang, hodetelefonutgang, fjernkontroll, presets, fargeskjerm, mulighet for ekstern antenne, mulighet for drift på 12v og nydelig lyd.

Er du på jakt etter en radio til hytte, camping eller båt - som må kunne brukes på 12v? POPworldradio er løsningen. Med ekstrautstyret "12v kabel til POPradio og POPcd" kan POPworldradio spille i alle sigarettenner-uttak.

Er du på jakt etter en radio som kan kobles til ekstern antenne (F-connector, standard) for bedre signalmottak i områder med marginal DAB-dekning? POPworldradio er løsningen. Med ekstrautstyret POPyourSIGNAL (4 elements utendørsantenne for DAB) kan POPworldradio motta DABsignaler i de mest utkantliggende strøk.

POPworldradio har også APP-kontroll, som gjør den enda enklere å bruke. Du kan også koble den inn i et multiroom-system med andre UNDOK-enheter (feks høyttalere og radioer fra merker som PURE, Roberts, Revo og mange andre.)

Er du på jakt etter en god digitalradio med nydelig lyd? POPworldradio er løsningen.

Er du på jakt etter en radio som kan spille av all musikken og underholdningen du kan tenke deg? POPworldradio er løsningen. Du kan spille dab, dab+, fm, all lyden på mobiltelefonen din (over bluetooth) og all lyd du har på mp3-spillere, CD-spillere etc (vie linjeinngangen)

Er du på jakt etter en radio som er enkel å bruke, og som har favorittkanal-knapper på fjernkontrollen? POPworldradio er løsningen. Fjernkontrollen har 6 favorittkanal-knapper, så de kanalene du lytter mest til er bare et knappetrykk unna.

Alt i alt - POPworldradio er den ultimate radio. Derfor har POP døpt den POPworldradio!Hele verden til dine ører!

POPworldradio finnes i to varianter. Sort med sort front og hvit med hvit front.

 Du kan lese mer og se produktets bruksanvisning på popradio.no

Kr 1199 ,- /Veil. 1999,-
eks. mva
Art.nr: Popworld

Bestillingsskjema

POP Worldradio
Veil. 1999,-
eks. mva og frakt