Gavekort

Gavekort er en veldig populær julegave å gi bort til ansatte og kunder. Vi har et stor og bredt mangfold i vårt sortiment, fra flere ulike varemerker. Dette gjør at mottakeren av gavekortet alltid finner en gave de setter pris på og ønsker å benytte seg av. Vi kan også spesialdesigne gavekortet og bestillingssiden, selv fra lave antall. Dette er noe som blir satt pris på og som gjør gaven mer personlig og budskapet tydeligere. Vi jobber med et levende sortiment, dvs at det hele tiden forandres, men kun viser produkter som er tilgjengelig på lager. På denne måten kan vi alltid garantere at mottakeren får den gaven som velges. Det er ca. 120 valg på gavekortene fra varemerker som Wilson sports, Dr Zipe, Rosendahl, Replay, Converse mfl.
Les mer om våre ulike gavekort nedenfor.

Produktbild Gavekort Nobel Kr 160,-
Flott gavekort for bedrifter å gi sine ansatte til jul! Verdi på kr 160,- og mange varer og varemerker å velge mellom.
160 ,-
Produktbild Gavekort Classic Kr 240,-
Gavekort Classic er et av våre mest verdsatte kort med et bredt spekter av kvalitetsprodukter i en rekke kategorier
240 ,-
Produktbild Gavekort Regal kr 400,-
Gavekort hvor du kan velge flotte gaver fra kjente merkevarer!
400 ,-
Produktbild Gavekort Low Impact Kr 400,-
Gavekortet Low Impact er et ansvarlig valg for deg som ønsker å gi bort en gave med lavere miljøpåvirkning
400 ,-
Produktbild Gavekort Extravagans Kr 600,-
Gavekort med et bredt spekter av kvalitetsprodukter fra kjente merker
600 ,-
Produktbild Gavekort Imperial Kr 800,-
Gavekortet Imperial er kortet for de som ønsker å ha et bredt spekter av kvalitetsprodukter fra en rekke kjente merkevarer!
800 ,-
Produktbild Gavekort Prestige Kr 1250,-
Gavekortet Prestige er en gave som virkelig verdsettes!
1250 ,-
Produktbild Gavekort Crystal Kr 5000,-
Gavekortet Crystal gir deg muligheten til å gi en gave med høyeste kvalitet og eleganse
5000 ,-
Produktbild Gavekort Vinga Home - velg valør selv fra kr 160,-
Kortet hvor du selv kan velge valør på kortet. Over 800 kjente merkevarer! Mottakeren har muligheten til å legge til penger selv hvis de vil kjøpe noe som overstiger verdien av gavekortet.

Kjente merker skaper vakre minner

I tillegg til Vingas egne merker, samarbeider vi med mange andre svært kjente produktmerker som er høyt ansett av både givere og mottakere. Som ledende på gaver og gavekort ser vi hele tiden over sortimentet vårt, og legger til nye produsenter og produkter. Hvis man har som visjon å skape minner gjennom å tilby skandinavisk design til hjem og fritid, har man aldri tid til å ligge på latsiden. Nedenfor kan man se noen av merkene i vårt sortiment.

 

Hvorfor velge Vingas gavekort?

Stort sortiment 

Vi har et veldig mangfoldig sortiment i ulike kategorier og ofte finnes det over 120 valg på gavekortene. Så vi kan love at mottakeren av kortet kommer til å finne noe som de virkelig liker og setter pris på.

Flere ulike varemerker 

Vi samarbeider med flere ulike varemerker og kan tilby produkter fra blant annet Georg Jensen, Remington, Rosendahl, Replay, Converse mfl. De gir tilbudet i gavekortene ytterligere en dimensjon og mer attraktivt for mottakeren.

Fleksible løsninger

Ettersom vi selv trykker alle gavekortene på vår digitale trykkpresse, er vi fleksible med å tilpasse kortene med din logo og hilsen. Vi kan til og med spesialtilpasse innloggingssiden med din logo og hilsen. Om du nå skal gi bort et gavekort, pass da på å gjøre dette enda mer personlig.

Kundservice og support 

Vi satser mye på å kunne tilby mottakeren av kortet så bra service som mulig. Vi har blant annet oppdatert hele vårt logistikksystem for kunne få enda bedre kontroll på alle sendinger som går ut og direkte kunne følge opp i tilfelle noe hender. Vi har til og med investert i en pakkemaskin for å kunne håndtere alle valg fra gavekortene betydelig raskere og minske leveringstiden betraktelig.

 

 

Å tenke på når man skal velge gavekort

Hvor mange personer er det du kjøper til?

Om dere er flere enn 25 personer tilbyr vi tjenesten med å kunne trykke en hilsen i kortet, samt legge inn en hilsen på websiden når du logger inn på ditt kort.

Hva er budsjettet ditt?

Hva er budsjettet ditt? Gavekortet vårt har fire forskjellige verdier.

Levering og frakt?  

Det tilkommer en frakt på 99 NOK pr gavekort. Prisen er den samme uansett verdi på kortet. 

Vil du se hvordan gavekortet ditt kan se ut?

Vi produserer gjerne designforslag fra 25 kort eller mer. For tidligere numre bruker vi våre originale innpakninger som du ser på gavekortene ovenfor.