Gavekort Regal kr 400,-

Gavekort hvor du kan velge flotte gaver fra kjente merkevarer!

Gavekort Regal er vårt bestselgende gavekort med et bredere utvalg av kvalitetsprodukter med en rekke kjente merkevarer som Rosendahl, Snow, Wilson, Allers Media, Vinga of Sweden og mange flere. Utvalget består av minst 100 forskjellige produkter i kategorier som hjemmeinnredning, fritid, media, underholdning, etc. I tillegg kan du organisere ditt eget design samt nettside, lese mer om Regal Gavekort og dets tilleggstjenester nedenfor.

Sortiment
https://getmygift.com/no/regal


Leveranse
Digital utsendelse
Vi kan sende gavekortene dine både via SMS eller e-post, gi oss beskjed etter bestillingen.


Fysisk mailing
Vi kan sende gavekortene dine med fysisk kort, hilsen og konvolutt.Gavekort Regal er vårt mest solgte gavekort med et bredere utvalg av kvalitetsprodukter med en rekke kjente merkevarer.

Det mulighet for å skape et personlig preg ved å lage skreddersydde kort sammen med personlig hilsen på nettstedet ditt. M
ottakeren av gavekortet gjør sitt valg på nettsiden www.getmygift.no. Denne nettsiden er tilpasset for å gi den beste opplevelsen og enkleste supporten, slik at det å velge sin gave er meget enkelt. Gavene som vises på siden finnes alltid på lager – det man velger er det man får! Mottakeren får sin utvalgte gave innen 10 arbeidsdager.Pris 400 NOK pr stk eks mva 

Frakt 99 NOK per kort/gave
Forpakning Pen konvolutt

Tilpasse design på kort og nettsiden!

Legg ditt preg på kortet og gavesiden ved å legg til en personlig hilsen. På gavesiden kan du også legge til video hilsner, noe som blir satt veldig pris på!

Hilsen og logo på kort: Kr 495,- (minst 50 stk.)
Hilsen og logo på nettsiden: Kr 495,- (minst 50 stk.)
Kr 400 ,-
eks. mva
Art.nr: Regal

Bestillingsskjema

Gavekort Regal kr 400,-
eks. mva og frakt