Bamix Daily Stavmikser

STAVMIKSER med kraftig motor på 140 watt med to hastigheter. Leveres med multifunksjonskniv, blenderskive og en 600 ml beholder

BAMIX® DAILY STAVMIKSER i svart med ergonomisk grep og en kraftig motor på 140 watt med to hastigheter. Utrolig fleksibel, og kan brukes til mange oppgaver på kjøkke- net. Leveres med multifunksjonskniv, blenderskive og en 600 ml beholder med svart lokk.

MULTIFUNKSJONSKNIVEN er perfekt til det meste – fra å mose grønnsaker og kjøtt i supper, sauser og babymat til å hakke fersk og frossen frukt og bær til desserter, syltetøy, is og sorbet. Multifunksjonskniven kan til og med knuse isbiter til forfriskende drinker og cocktails.

BLENDERSKIVEN brukes til majones, panneka- kerøre, potetmos, cocktailer og shakes.

Se mer i bamix®-appen, som i tillegg til alle ba- mix®-oppskriftene også inneholder eksklusive bamix®-oppskrifter samt en handlelistefunksjon.

bamix® er verdens minste og mest allsidige kjøkkenmaskin. Den kan brukes til å hakke, lage pure, emulgere, røre, mikse, skumme, kverne, pulveri- sere, rive og vispe – og samtidig er den ekstremt enkel å bruke og rengjøre. Den kan brukes i små beholdere og glassboller samt i varme gryter på komfyren, og med sitt dobbeltisolerte og helt forseglede hus kan den senkes langt ned i både varm og kald væske.

100 % sveitsisk kvalitet – med livstidsgaranti på motoren

Bærekraft er en av tankene bak bamix®. Dette er håndbygd sveitsisk kvalitet som er laget for å vare i mange år. Produktene skrus sammen iste- denfor å limes eller sveises, og de kan når som helst åpnes i forbindelse med kontroll og repara- sjon. Det betyr at selv en gammel bamix® fortsatt kan repareres. Men det er usannsynlig at din ba- mix® blir ødelagt.

Det er livstidsgaranti på den ekstremt kraftige motoren, og det tidløse designet er basert på funksjonalitet og god ergonomi.

Kr 1199 ,- /Veil. 1999,-
eks. mva
Art.nr: 21015416

Bestillingsskjema

Bamix Daily Stavmikser
Veil. 1999,-
eks. mva og frakt