Gavekort Imperial Kr 800,-

Gavekortet Imperial er kortet for de som ønsker å ha et bredt spekter av kvalitetsprodukter fra en rekke kjente merkevarer!

Gavekortet Imperial er kortet for de som ønsker å ha et bredt spekter av kvalitetsprodukter fra en rekke kjente merkevarer!

Det mulighet for å skape et personlig preg ved å lage skreddersydde kort sammen med personlig hilsen på nettstedet ditt. M
ottakeren av gavekortet gjør sitt valg på nettsiden www.getmygift.no. Denne nettsiden er tilpasset for å gi den beste opplevelsen og enkleste supporten, slik at det å velge sin gave er meget enkelt. Gavene som vises på siden finnes alltid på lager – det man velger er det man får! Mottakeren får sin utvalgte gave innen 10 arbeidsdager.

For å se sortimentet klikk deg inn:
Leveranse
Gavekort på SMS
Vi kan sene gavekortet direkte til mottakeren. Det eneste vi behøver er en Excel-liste med navn og mobilnumre

Gavekort på E-Post
Dersom du ikke har mobilnummeret til alle, eller bare foretrekker å kommunisere via e-post, kan vi sende personlige e-poster til mottakerne.

Fysisk mailing
Dersom du ønsker å være litt tradisjonell og virkelig ønsker å gjøre et inntrykk, kan du sende gavekortet som et brev. Nå om dagen er det meste man finner i en postkasse regninger og reklame, så med et gavekort vil du skille deg ut på en positiv måte.

Pris 800 NOK pr stk eks mva
Frakt 99 NOK per kort/gave
Forpakning Pen konvolutt

Tilpasse design på kort og nettsiden!

Legg ditt preg på kortet og gavesiden ved å legg til en personlig hilsen. På gavesiden kan du også legge til video hilsner, noe som blir satt veldig pris på!

Hilsen og logo på kort: Kr 495,- (minst 50 stk.)
Hilsen og logo på nettsiden: Kr 495,- (minst 50 stk.)
Kr 800 ,-
eks. mva
Art.nr: Imperial

Bestillingsskjema

Gavekort Imperial Kr 800,-
eks. mva og frakt